JAAR ONLINE

DIENSTEN


Managed
Server

Met onze managed hostingdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken over de laatste ontwikkelingen in hardware en software. U kunt zich volledig richten op uw product of online-activiteit en wij zorgen ervoor dat uw hostingplatform is voorzien van de laatste beveiligingsupdates, patches en de meest efficiente configuratie.


Meer informatie


Managed
Infrastructure

Deel uw e-mail, agenda en contacten gemakkelijk met collega’s of vrienden en ervaar het gemak van werken in de cloud. Daarnaast bevat deze dienst een zeer gebruiksvriendelijke webmail client waarmee u toegang krijgt tot uw e-mail, agenda en contacten vanaf elke pc, waar ook ter wereld. Zonder in te leveren op veiligheid en privacy.


Meer informatie


Managed
Security

Het creëren van een WiFi-netwerk op de werkplek was tot voor kort slechts een kwestie van het beschikbaar maken van een draadloze internetverbinding. Door de sterke groei van het aantal mobiele apparaten zijn veel netwerken niet meer in staat om al deze ‘devices’ toegang te verlenen op het netwerk, of om een acceptabele internetsnelheid te bieden.


Meer informatie