JAAR ONLINE

MANAGED SERVER

Online Exchange

Alle functionaliteit en voordelen halen uit e-mailclient? Dan is Online Exchange voor u de oplossing. Maak gebruik van gedeelde agenda’s, synchroniseer op meerdere apparaten, altijd uw contactpersonen up-to-date, een geavanceerde webmail en indien gewenst, volledig alle data veilig versleuteld geback-upt.

Webhosting

De ideale oplossing voor HTML en PHP gebruikers. Onze hostingpakketten bestaan uit:

• Webruimte met PHP
FTP mogelijkheid
E-mail en webmail
Statistieken
Meerdere Mysql Databases
Dagelijkse backup van webruimte, e-mail en database

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) is een virtuele server die altijd en overal te benaderen is. Een VPS is interessant als het beheer van de server volledig zelfstandig uit te voeren is. Denk aan het beschikbaar maken van eigen webapplicaties of het opbouwen van een eigen hostingomgeving. Indien gewenst neemt Jaar Online het beheer van de server over.

Virtual Private Cloud

Virtual Private Servers kunnen worden ondergebracht in een Virtual Private Cloud (VPC). Een VPC is een volledig afgezonderd netwerk, met eigen IP-subnet en/of VLAN netwerk. Toegang tot het netwerk en de beveiliging van een VPC zijn volledig naar wens in te richten. Onderling communiceren de servers op maximale snelheid. Investeringen in, onderhoud aan en het testen van, hardware behoren tot het verleden. Belangrijk voordeel van een VPC is het minimaliseren van de overcapaciteit die onherroepelijk ontstaat bij aanschaf van eigen hardware. Jaar Online beheert uw Private Cloud, zodat uptime en beschikbaarheid van data gegarandeerd is.